Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási információk

Szállítási díjak

Magyarországra:

19.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.
Személyes átvétel az ügyfélszolgálaton: ingyenes.

19.000 Ft alatti vásárlás esetén:

Házhozszállítás: 1.270 Ft
Csomagautomata: 1.270 Ft

Az Európai Unió országaiba:

33.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás az EU területén ingyenes.

33.000 Ft alatti vásárlás esetén:

Házhozszállítás: 3.175 Ft (kb. 9,8 EUR)

Szállítási módok

1. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Ha ezt választja, a terméke az Ön által megjelölt címre fog érkezni. A megrendelés után akár 1 napon belül Önhöz érhet a termék.  A küldeményt a kiszállítást lebonyolító Webshippy Kft. által küldött emailben található linken követheti nyomon. Ebben az esetben a következő fizetési módok közül választhat: előre utalás, online bankkártyás, Barion tárcás vagy PayPal-os fizetés, valamint utánvétes fizetés.

2. CSOMAGAUTOMATA / CSOMAGPONT (Magyarországon)

Ha ezt választja, a megrendelt termék az Ön által megjelölt automatába / csomagpontra kerül. Ebben az esetben a következő fizetési módok közül választhat: előre utalás, online bankkártyás, Barion tárcás vagy PayPal-os fizetés, valamint utánvétes fizetés.

3. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON

Ha ezt választja, akkor - telefonos időpont egyeztetés után - személyesen veheti át a megrendelt terméket a budapesti Ügyfélszolgálaton. Itt személyesen is tájékozódhat a készülékkel kapcsolatban. Cím: 1084 Budapest, Mátyás tér 10-11. További információk a "Kapcsolat" menüpontban. Ebben az esetben a következő fizetési módok közül választhat: előre utalás, online bankkártyás, Barion tárcás vagy PayPal-os fizetés, illetve helyszíni készpénzes vagy bankkártyás (POS) fizetés.